Objavljeno

“CUP DUGO SELO“ 2023.

U subotu, 03. lipnja 2023. u organizaciji Kyokushin karate kluba „Dugo Selo“ u Gradskoj športskoj dvorani održano je natjecanje “CUP DUGO SELO” 2023. Natjecalo se oko 140 natjecatelja iz svih kyokushin karate klubova u Hrvatskoj. U borbama je bilo 120 nastupa i 40 nastupa u katama.

Okupljene je prije početka natjecanja pozdravio predsjednik Kyokushin kluba „Dugo Selo“ Nikola Banjeglav, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Natjecanju su nazočili i zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić i predsjednik zajednice športskih udruga grada Dugog Sela Zvonko Kaleb. Natjecanja su se odvijala prvo u katama, nakon čega su uslijedile borbe.

Natjecanje se boduje za prvenstvo Hrvatske.

Naši natjecatelji u borbama osvojili su slijedeće medalje;

Brončane medalje osvojili su: Gabriel Kinbauer, Borna Orban, Patrik Slukan, Matija Cesar, Leona Dokuš, Roko Belegić, Sofija Marelja i Leo Sever.

Srebrne medalje osvojili su: Martin Lilić, Pola Budek, Leona Belajec, Zora Gea Šturm, Eva Jegjud i Mislav Jegjud.

Zlatne medalje osvojili su: Helena Marelja, Leona Dokuš i Ana Duković.

U katama, Roko Belegić, Paola Budek i Helena Marelja osvojili su brončane medalje, dok je Sofija Marelja osvojila srebrnu medalju.

Leona Dokuš osvojila je posebnu nagradu za nabolji borbeni spirit.

Klub se zahvaljuje ZSU i Saveza Zagrebačke županije, Gradu Dugom Selu i Zajednici športskih udruga grada Dugog Sela na dugogodišnjoj pomoći uz posebnu zahvalu svim donatorima. Ujedno, zahvaljujemo se i Zabavnom radiu i Dugoselskoj kronici na praćenju natjecanja.

Zahvaljujemo se roditeljima i prijateljima kluba te sucima volonterima bez kojih sve ne bi bilo moguće. Hvala!

Čestitamo natjecateljima na postignutom uspjehu.

Ossu!