Rezultati u 2010. godini [Kyokushin Karate Klub "Dugo Selo"]
Rezultati u 2010. godini
Međunarodni kyokushin \"ELKA\" CUP

U Zagrebu, 11. prosinca 2010. godine održano je međunarodno kyokushin karate natjecanje. Sudjelovalo je 110 natjecatelja iz Slovačke, Mađarske, Ukraine i Hrvatske. Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je ostvario značajan plasman.
U katama, Teo Miodragović je osvojio zlato. Ostali natjecatelji su nastupili u borbama. Aktualni prvaci Hrvatske u kyokushin karateu Tena Vrh, Dominic Vidović i Martin Čekada osvojili su zlato. Dugogodišnje temeljito vježbanje se vratilo pozitivno Ivoni Cvija i Stjepanu Klariću koji su osvojili srebro. Robert Hranilović, Luka Vidović i Nikola Tucaković plasirali su se na 3. mjesto.
Obzirom da je ovo bilo jako međunarodno natjecanje klub je zadovoljan sa rezultatom.


Dodjela priznanja HKKS-a za PRVENSTVO HRVATSKE

U subotu 20. studenog 2010. godine, u Dugom Selu, nakon centralnog treninga održana je dodjela priznanja Hrvatskog kyokushin karate saveza. Nagrađeni su natjecatelji i klubovi za ostvaren rezultat.
1. DANIJEL DOKUŠ
1. LUKA VIDOVIĆ
1. MARTIN ČEKADA
1. DOMINIC VIDOVIĆ
1. MIA KOVAČEVIĆ
1. TENA VRH

2. FILIP TEOFILOVIĆ
2. NIKOLA TUCAKOVIĆ
2. MATIJA TUCAKOVIĆ
2. LORENA MIODRAGOVIĆ
3. IVONA CVIJA
3. MATEJ MAVRIĆ
3. ROBERT HRANILOVIĆ

TENA VRH - najbolja u podmlatku
LUKA VIDOVIĆ - športska nada podmlatka
2. mjesto KLUB \"DUGO SELO\" - najuspješniji klubovi HKKS-a
Listu rezultata možete vidjeti na: www.kyokushin.hr
EUROPSKI CUP \"ARAD\" RUMUNJSKA

Članovi Hrvatskog Kyokushin Karate saveza sudjelovali su na Kyokushin Karate natjecanju Shinkyokushin organizacije: 4. Otvorenom prvenstvu Rumunjske - Europskom CUP-u za kadete i juniore održanom 23. listopada 2010. u rumunjskom gradu Aradu.
Na natjecanju je sudjelovalo 100 natjecatelja i 70 natjecateljica iz 42 kluba iz 7 zemalja (Ukraine, Bugarske, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Hrvatske i Slovačke).
Hrvatsku su predstavljala 3 kadeta i jedan junior.
Matija Tucaković iz kyokushin karate kluba \"Dugo Selo\" borio se u apsolutnoj juniorskoj kategoriji gdje nije imao sreće s najtežim protivnikom u kategoriji, iskusnijim mađarskim borcem koji je bio nepremostiva prepreka.


VIII. \"J & S Speed\" CUP, Tarjan, Mađarska

U mađarskom gradu Tarjanu 16. listopada 2010. održano je međunarodno Kyokushin karate natjecanje. Na natjecanju je sudjelovalo 330 natjecatelja u borbama i katama iz Slovačke, Hrvatske i Mađarske. Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je predstavljao HKK Savez s tri natjecatelja. Tena Vrh je osvojila broncu uvjerljivim pobjedama nad svojim protivnicama. Martin Čekada i Luka Vidović nisu se značajnije plasirali.


CUP \"Varaždinske Toplice 2010\"

U subotu, 09. listopada 2010. godine, održan je kyokushin karate CUP u Varaždinskim Toplicama. Nastupilo je 70-tak natjecatelja u borbama i katama iz većine klubova Hrvatskog kyokushin karate saveza. Dugoselski karatisti osvojili su 6 zlata, 3 srebra i 3 bronce. Treba istaknuti i Tenu Vrh koja je proglašena najboljom natjecateljicom natjecanja, što je iznimna pohvala, kako njoj i njezinom radu, tako i klubu i treneru.
Dominic Vidović, Luka Vidović, Tena Vrh, Martin Čekada, Filip Teofilović i Nikola Tucaković osvojili su zlatne medalje. Matija Tucaković, Danijel Dokuš i Laura Trupeljak osvojili su srebro. Toni Miodragović i Jasna Vujica osvojili su broncu, dok je Martin Čekada i u katama došao do postolja plasiravši se na 3. mjesto.


KYOKUSHIN KARATE CUP DUGO SELO 2010
21 medalja za dugoselske karatiste!

Dana, 29.05.2010. u Dugom Selu održan je Kyokushin karate CUP \"Dugo Selo 2010\". Tradicionalno natjecanje od velikog značaja za Županiju, Grad i klub održano je 17. put. Nastupilo je 90 natjecatelja u borbama i 29 natjecatelja u katama. Obzirom da je navedeno natjecanje jedno od natjecanja za Prvenstvo Hrvatske, prisustvovali su klubovi iz raznih krajeva države.
Klub \"Dugo Selo\" osvojio je 21 medalju, nagradu Lorene Miodragović za najbolji borbeni spirit i nagradu Dominica Vidovića za najbrži Knock Out (fascinantan K.O. u 4. sekundi borbe). Osvojene su 4 medalje u katama, te 17 u borbama, od toga 4 zlata, 10 srebra i 7 bronci. S navedenim odličjima klub je bio najbolji klub natjecanja.
Zlato su osvojili: Dokuš Danijel, Bruno Falačec, Toni Miodragović i Tena Vrh.
Srebro su osvojili: Martin Čekada, Leo Miodragović, Luka Vidović, Robert Hranilović, Filip Teofilović, Lorena Miodragović, Dominic Vidović i Jasna Vujica.
Broncu su odvojili: Matej Mavrić, Luka Dragić, Filip Mavrić, Ivona Cvija i Laura Trupeljak U katama: srebro su osvojili Martin Čekada i Luka Vidović, a broncu su osvojili Nikola Tucaković i Nikola Rajaković.


J&S CUP, Tarjan, Mađarska.

Dana 08. svibnja 2010. godine u Mađarskom gradu Tarjanu održan je \"J&S CUP\", međunarodno natjecanje. Nastupilo je 360 natjecatelja u borbama i katama iz Hrvatske, Mađarske i Slovačke. Sudjelovalo je približno 55 klubova. Hrvatski kyokushin karate Savez je nastupio sa 8 natjecatelja.
David Fabek (\"Mladost\", Samobor) osvojio je zlatnu medalju. Uvjerljivo je pobjedio svoje protivnike. Kralj Dominik, Fran Lukšić, Patrick Belak iz KK\"Mladosti\", te Tena Vrh iz KK \"Dugo Selo\" pobjedili su jednu borbu i plasirali se u četvrtfinale, nažalost bez daljnjeg plasmana. Anja Vukelić i Ivona Šimun iz KK\"Moslavina\", Kutina, te Martin Čekada iz KK \"Dugo Selo\" nisu ostvarili rezultat. Natjecanje je bilo zahtjevno i do finala se moralo pobijediti do 5 borbi. Zahvaljujemo organizatoru na pozivu.


Međunarodni kyokushin karate CUP \"Samobor 2010\"

U Samoboru, 06.ožujka 2010. održano je međunarodno kyokushin karate natjecanje u borbama i katama. Sudjelovalo je 140 natjecatelja u borbama i 40 natjecatelja u katama. Nastupile su Slovačka, Mađarska i Hrvatska. Stranci su nastupili sa 40-tak natjecatelja. Svi natjecatelji su se dugo spremali za navedeno natjecanje i konkurencija je bila velika.
Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je osvojio 11 medalja i Tena Vrh je nagrađena za najbolju karate tehniku. Klub \"Dugo Selo\" je bio među najboljim klubovima po uspjehu. Dominic Vidović, Tena Vrh i Danijel Dokuš su osvojili zlato. Luka Vidović, Martin Čekada i Ivona Cvija su osvojili srebro. Luka Aničić, Nikola Tucaković, Laura Trupeljak, Jasna Vujica i Filip Teofilović su osvojili broncu.


Izbor sportaša godine u gradu Dugom Selu za 2009. godinu

U petak, 05. ožujka 2010., u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani održalo se proglašenje i dodjela priznanja najboljim sportašima grada Dugog Sela. U Dugom Selu trenira približno 1200 aktivnih sportaša u 15-tak udruga. Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" nominirao je i svoje najuspješnije sportaše.
Dominic Vidović je proglašen sportskom nadom podmlatka.
Martin Čekada je proglašen sportskom nadom podmlatka.
Tena Vrh je proglašena za najbolju u kyokushin karateu.
Klub je dobio priznanje od ZŠUGDS za 30 godina djelovanja u gradu Dugom Selu.
Klub se zahvaljuje Gradu, ZŠUGDS, donatorima, a posebno roditeljima i članovima na 30 godina povjerenja. Ossu!

Sva Prava Pridržana ©