Rezultati u 2011. godini [Kyokushin Karate Klub "Dugo Selo"]
Rezultati u 2011. godini
\"Krokić CUP Samobor\"
U subotu, 19. veljače 2011. godine, održano je kyokushin karate natjecanje \"Krokić CUP Samobor\" koje se boduje za Prvenstvo Hrvatske. Sudjelovalo je 90 natjecatelja iz Slovačke i Hrvatske.
Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je ostvario značajan plasman. Aktualni prvaci države; Tena Vrh, Dominic Vidović i Luka Vidović osvojili su zlatne medalje. Najmlađi natjecatelji kluba Zvonimir Bučić i Filip Teofilović, također su se plasirali na prva mjesta u svojim kategorijama.
Nikola Tucaković i Matija Tucaković osvojili su srebrne, a Jasna Vujica, Danijel Dokuš i Martin Čekada brončane medalje. Navedenim rezultatom u jakoj konkurenciji klubova, KK \"Dugo Selo\" je bio drugoplasirani klub natjecanja.

\"Pehar Kutine 2011\"
U subotu, 09. travnja 2011. godine, u Kutini, održano je kyokushin karate natjecanje \"Pehar Kutine 2011\" koje se boduje za Prvenstvo Hrvatske. Sudjelovalo je 70 najboljih natjecatelja iz svih hrvatskih klubova. Od ukupno deset medalja, šest je zlatnih. Filip Teofilović, Nikola Tucaković, Dominic Vidović, Tena Vrh, Luka Vidović i Martin Čekada prvaci su u svojim kategorijama. Ivona Cvija osvojila je srebro, a Danijel Dokuš, Matija Tucaković i Stjepan Klarić osvojili su broncu. Potrebno je istaknuti Dominica Vidovića koji je pokazao izvrsnu tehničku i kondicionu pripremljenost. Također, hrabrog Martina Čekadu koji je imao tri borbe uzastopno greškom organizatora, no obzirom na dobru pripremu prije natjecanja Martin je uvjerljivo pobijedio sve protivnike i potvrdio titulu aktualnog prvaka Hrvatske.

Kyokushin karate CUP \"DUGO SELO 2011\"
Dana 4. lipnja 2011. godine u Gradskoj športskoj dvorani Grada Dugog Sela održan je, povodom Dana državnosti, tradicionalni Kyokushin karate CUP \"Dugo Selo\". Natjecanje je jedno od natjecanja za Prvenstvo Hrvatske.

Po osamnaesti put Kyokushin karate klubovi iz cijele Hrvatske s 85 najboljih natjecatelja ogledalo se u borbama na borilištu u našem Gradu.

Na Matiji Tucakoviću potrgan je kamen od 70-tak kg s velikim čekićem i cigla na ruci s malim čekićem.

Klub \"Dugo Selo\" je osvojio 19 medalja, od toga 8 zlata. Navedenim rezultatom klub \"Dugo Selo\" bio je najuspješniji na natjecanju.
Medalje u borbama osvojili su:
Zlato (Tena Vrh, Nikola Tucaković, Dominic Vidović, Luka Vidović, Martin Čekada, Leo Sever, Danijel Dokuš i Filip Teofilović),
Srebro (Matija Tucaković, Ivona Cvija, Mihael Ćorluka i Božić Antonio),
Bronca (Jure Maduna, Cikoja Mislav, Filip Birko, Zvonimir Bučić, Donat Marko Pantalon, Viktor Bogojević i Balija Antonio).

EUROPSKI CUP ZA JUNIORE I KADETE U RUMUNJSKOJ
U subotu, 8. listopada, u rumunjskome gradu Aradu, održan je Europski CUP za juniore i kadete. Navedeno natjecanje izuzetno je jako s obzirom na profile natjecatelja.

Nastupilo je preko stotinu karateka iz Mađarske, Ukrajine, Poljske, Bugarske, Slovačke, Hrvatske i Rumunjske.

Hrvatska reprezentacija bila je sastavljena od mladih karateka koji su izborili nastup za reprezentaciju i ostvarenim rezultatima opravdali sva očekivanja. Nastupili su Tena Vrh i Martin Čekada iz KK \"Dugo Selo\", Ivana Šimun i Marko Todorović iz KK \"Moslavina\" Kutina, Dora Stepanić iz KK \"Elka/Maksimir\" Zagreb te Filip Bošković iz KK \"Mladost\" Samobor.

Aktualna državna prvakinja Tena Vrh, osvojila je zlatnu medalju, a Martin Čekada, također aktualni prvak države, brončanu medalju. Ovo je izuzetan rezultat za klub i dugoselski šport.

Kyokushin CUP \"Varaždinske Toplice 2011\"
U subotu, 29. listopada 2011. godine, u Varaždinskim Toplicama, održano je kyokushin karate natjecanje CUP \"Varaždinske Toplice 2011\", koje se boduje za Prvenstvo Hrvatske. Sudjelovalo je 90 najboljih natjecatelja iz svih hrvatskih klubova. Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je ostvario odličan rezultat. Od ukupno jedanaest medalja, četiri su zlatne. Tena Vrh, Dominic Vidović, Luka Vidović i Stjepan Klarić osvojili su zlato. Leo Sever, Danijel Dokuš, Zvonimir Bučić i Matija Tucaković osvojili su srebro. Martin Čekada, Toni Miodragović i Matej Sonarić plasirali su se na treće mjesto. Leo Sever proglašen je najboljim natjecateljem natjecanja.

KADETSKO EUROPSKO PRVENSTVO
Prošli vikend, 2. i 3. prosinca 2011., u poljskom gradu Wroclawu, održano je Europsko prvenstvo u kyokushin karateu za kadete i mlađe seniore.
Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je nastupio s troje reprezentativaca u kadetskoj konkurenciji. Tena Vrh je osvojila brončanu medalju. Dominic Vidović se plasirao na 14. mjesto, a Nikola Tucaković, izgubivši na produžetke od najboljeg natjecatelja natjecanja i europskog prvaka, na 17. mjesto.
Klub se s ponosom može osvrnuti na nastup svo troje natjecatelja. U konkurenciji od 172 natjecatelja iz 13 zemalja, navedeni rezultat je veliki uspjeh za klub i šport u našem gradu.

Kyokushin karate \"ELKA BOŽIĆNI PEHAR\"
U nedjelju, 11. prosinca 2011. godine, u Zagrebu, održano je međunarodno kyokushin karate natjecanje \"ELKA BOŽIĆNI PEHAR\". Sudjelovalo je 120 natjecatelja iz Mađarske, Ukraine i Hrvatske . Kyokushin karate klub \"Dugo Selo\" je ostvario uspješan rezultat.
Dominic Vidović, Nikola Tucaković i Stjepan Klarić osvojili su zlatne medalje i pehar. Tena Vrh, Luka Vidović i Martin Čekada osvojili su srebro. Na treće mjesto plasirali su se Donat Marko Pantalon, Mihael Ćorluka, Filip Birko i Matej Mavrić. Obzirom da je ovo bilo vrlo jako tradicionalno međunarodno natjecanje klub je vrlo zadovoljan sa navedenim rezultatom.

Sva Prava Pridržana ©