Najuspješniji članovi kluba: Martin Čekada [Kyokushin Karate Klub "Dugo Selo"]
Najuspješniji članovi kluba: Martin Čekada
Martin je jedan od mlađih, ali iskusnijih članova kluba. Počeo je trenirati 2001. godine, kao polaznik mlađe vrtićke grupe, u dobi od svega četiri godine. Trenutno je nositelj pojasa 5. kyu. U posljednjih sedam natjecateljskih godina nastupao je u katama i borbama. Na prvom natjecanju nastupio je 2004. godine osvojivši 3. mjesto i nagradu za najbolju tehniku. Od tada je nastavio nizati dobre uspjehe, kako na domaćim, tako i na međunarodnim natjecanjima. Osvojio je nekoliko desetaka nagrada.
Na prvom međunarodnom natjecanju sudjelovao je 2009. godine u mađarskome gradu Tarjanu, gdje je nastupilo 330 natjecatelja iz 50 slovačkih, mađarskih i hrvatskih klubova. Martin se plasirao na 2. mjesto, te dobio nagradu za najbolji borbeni spirit.
Prvak je države u kyokushin karateu u sezoni 2009./2010. u kategoriji "stariji limači (laka)", te viceprvak države u prijašnjoj sezoni. U 2009. i 2010. godini zbog izrazite uspješnosti nagrađen je od Zajednice športa grada Dugog Sela u kategoriji "mlada nada podmlatka". Hrvatski kyokushin karate savez proglasio ga je 2. reprezentativcem saveza u mlađim uzrastima za 2009. godinu. Martina čeka još mnogo napornog rada i znoja, te velikih uspjeha.
Za www.kyokushinds.hr napisao: Matija Tucaković
U Dugom Selu, 01.02.2011.
Najuspješniji članovi kluba: Martin Čekada
Sva Prava Pridržana ©