Najuspješniji članovi kluba: Nikola Tucaković [Kyokushin Karate Klub "Dugo Selo"]
Najuspješniji članovi kluba: Nikola Tucaković
Nikola Tucaković - mladi, perspektivni karateka


Nikola Tucaković je rođen 22. listopada 1995. u Zagrebu, a svoje rano djetinjstvo proveo je u Dugom Selu u kojemu i danas prebiva. Sa svojih nepunih sedam godina počeo je trenirati Kyokushin karate.
Bio je živo dijete s puno energije i upravo kataliziranje te energije u sport pomoglo mu je da ostvari iznimne uspjehe. Godine 2009. od Grada Dugog Sela dobio je nagradu za sportsku nadu podmlatka. Takva nagrada jednoznačno govori o njegovoj perspektivnoj budućnosti. U svojih deset godina treninga i osam godina natjecanja Nikola je osvojio 27 odličja i to redom :

- 13 prvih mjesta (10 - borbe, 3 - kate)

- 7 drugih mjesta (borbe)

- 7 trećih mjesta (6 - borbe, 1 - kate)

Važno je napomenuti da je Nikola dosada tri puta bio prvak i jednom viceprvak Hrvatske, da je sudjelovao na Europskom prvenstvu u Poljskoj te ostvario mnogobrojne uspjehe na međunarodnim turnirima čiji su rezultati pribrojani onim gore spomenutima na nacionalnoj razini. Nikola je skroman mladić koji pokazuje kako se uloženi trud itekako nagrađuje. Nadamo se da će u 2013. nastaviti u pobjedničkom ritmu kojim je tako dobro koračao u proteklih deset godina.

Za www.kyokushinds.hr napisao: Dominic Vidović

U Dugom Selu, 08.02.2013.

Nikola Tucaković - mladi, perspektivni karateka
Sva Prava Pridržana ©