Objavljeno

Karate seminar u Mađarskoj

Ljetni karate seminar održao se 25. i 26.8.2024 u Keszthelyu, Mađarskoj. Na njemu se okupilo 500-tinjak karatista iz 9 država, a među njima su bili članovi Kyokushin karate kluba ,,Mladost” iz Samobora, Karate  kluba ,,Budo-Ryu” iz Zaprešića i članovi našeg kluba Leo Sever, Leona Dokuš, Paola Budek i Roko Belegić.

Treninge su vodili shihan Kenji Midori (8. DAN), predsjednik WKO-a; shihan Yasukazu Koi (6. DAN); sensei Taishi Watanabe (4. DAN) svjetski prvak u katama, sensei Yuji Shimamoto (4. DAN), prvak 11. i 12. svjetskog prvenstva u borbama te sensei Kembu Iriki (3. DAN) koji je trenutni svjetski prvak u borbama.

Na seminaru su bila organizirana tri treninga fokusirana na tehniku, borbe i kate što je natjecateljima dobro došlo kao priprema za buduća natjecanja.

Ossu!

Objavljeno

Ljetni karate seminar Uvala Scott 2024.

Ljetni karate seminar održao se u Uvali Scott 27.7.2024. – 2.8.2024. Treninge su vodili shihan Takeji Ogawa (10. DAN) iz Goju-ryu karatea, sensei Davor Kramar (6. DAN) i senpai Nikola Banjeglav (2. DAN) iz Kyokushin karatea.

Treninzi na kojima smo prisustvovali bili su posvećeni učenju tehnike, samoobrane, kata, Kyokushin borbama i pripremama za nadolazeća natjecanja.

Kamp je pretežno bio za crne pojaseve, ali se našlo mjesta i za niže pojaseve.

Ossu!